content
content
content

Fysiotherapie

“Specifieke klachten in het bewegingsapparaat?”

Elk jaar bezoeken maar liefst 2,5 miljoen mensen in Nederland een fysiotherapeut.Een fysiotherapeut is gespecialiseerd in het bewegingsapparaat en helpt bij klachten die te maken hebben met bewegen. Als u problemen heeft met bewegen door pijn, niet durft te bewegen, weer moet leren bewegen, dan kan een fysiotherapeut u daarbij helpen. 

Ook bij specifieke klachten in het bewegingsapparaat kan de fysiotherapeut u helpen. Daarbij valt te denken aan rug- en nekklachten of andere klachten in de gewrichten en/of spieren. Deze klachten kunnen ontstaan door overbelasting, ongevallen, operatie of andere oorzaken. Maar ook met klachten zoals reuma, diabetes, overgewicht, of klachten na een CVA kan men bij de fysiotherapeut terecht. Bij behandeling maakt de fysiotherapeut gebruik van massage, oefentherapie en fysische applicaties.

Fysiotherapie aan huis
Mocht u niet in staat zijn om zelf naar onze praktijk te komen, dan is het mogelijk om een afspraak te maken met de fysiotherapeut dat hij u aan huis bezoekt en behandelt.

content

Copyright 2012 Picsal Media